Rólunk

Magyarország egyik legszebb történelmi városában, Egerben található a Dudás Vendégház & Zen House szálláshely manufaktúrája. Vendégházunk családias, vendégcentrikus szálláshely. Nem kell Provence-ig utazni a boldogságért, szerelemért, jó borért. Utazz Egerbe a Dudás Vendégház & Zen House programjaihoz.

A relaxáció és meditáció segít abban, hogy ellazulj, kikapcsolj a napi stresszből.

Rengeteg feszültséget összeszedsz a munkahelyeden és a magánéletben, amit valahol le kell engedned. Ennek a legbékésebb útja, ha naponta relaxálsz és meditálsz, így éred el a belső békét, nyugalmat.

Az önismeret útjára lépve elengedhetetlenné válik, hogy tudatod mélyebb rétegeiben lásd meg a problémáid összefüggéseit. Múltad feldolgozatlan emlékeivel, a tudatalattidba elnyomott érzésekkel, mély beidegződésekkel, hitrendszeri programokkal csak akkor tudsz hatékony önismereti munkát végezni, ha ezeket módosult tudatállapotban megközelíted. Ennek legjobb eszköze a meditáció.

Huszti Sándor gondolatait kapcsoltuk össze a finom egri borokkal és érdekes kombináció született. Rájöttünk, hogy egy borospalackokba nem csak a szőlő nedűjét lehet jól bezárni, hanem a bennünk rejlő ÉN-t is. Amikor kinyitunk egy palack minőségi bort, a kiszabadult illatjegyeket magunkba szívva, kíváncsi vággyal kortyolunk a poharunkba töltött italból. Vajon az ízjegyeiben is azt kapjuk amit elképzeltünk? Meditációs programjainkon nem teszünk mást, csak kihúzzuk a dugót a palackból.

Hozzáértő szakemberek szervezett programjait kínáljuk a kedves vendégeinknek a tábor ideje alatt!